Vac-U-Lock: зміна ролей в ліжку

     Система Vac-U-Lock призначена для об'єднання страпона і фалоімітатора. Дана система є простим і водночас дуже зручним рішенням. Кріплення Vac-U-Lock - це невеликий пластиковий наконечник з великими зубчиками, що нагадує пробку. Наконечник міцно закріплений на трусиках і разом з ними утворює страпон, але без фалоімітатору. Фалоімітатор, призначений для страпона з системою Vac-U-Lock, повинен мати в підставі спеціальний отвір, в яке протягується наконечник на трусиках.
вак-ю-лок    Система Vac-U-Lock вперше з'явилася у гіганта-виробника секс-іграшок - компанії Doc Johnson. Також вони випустили велику лінійку самих різних фалоімітаторів для страпонів з системою Vac-U-Lock. Страпони з можливістю кріплення Vac-U-Lock дозволяють з легкістю змінювати фалоімітатори, в незалежності від їх розмірів і форми.
Для системи Vac-U-Lock випускаються фалоімітатори самих різних форм, кольорів і розмірів, включаючи навіть подвійні для одночасної вагінальної та анальної стимуляції. Страпон - відмінний варіант для пари з двох дівчат, але може використовуватися і в парі чоловік-жінка.
    Система Vac-U-Lock відрізняється дуже хорошою міцністю. Крім того, що самі трусики робляться дуже зручними - вони не будуть ні натирати, ні сповзати, легко затягуються під потрібний розмір, фалоімітатор також максимально надійно фіксується на страпоні. Так користувач відчує на собі іграшку, ніби продовження свого власного тіла. І, відповідно, зможе подарувати масу задоволення своєму партнеру.

вак-ю-лок-2

    Як знайти і придбати страпон з системою Vac-U-Lock?

    Як правило, в назві іграшки використовується слово «Vac-U-Lock». Тому Ви можете сміливо скористатися пошуком, просто ввівши туди потрібні слова. Страпони з системою Vac-U-Lock продаються і окремо у вигляді трусиків, і відразу з фалоімітатором. Також можна підібрати для трусиків тільки фалоімітатор.
    Можна і придбати тільки саме кріплення Vac-U-Lock - наприклад, з подвійним наконечником, що дозволяє прикріпити до нього відразу два фалоімітатори. Існують варіанти кріплення Vac-U-Lock з присоскою в основі. Таким чином, Ви зможете скористатися фалоімітатором, зафіксувавши його на будь-який - як горизонтальної, так і вертикальної - поверхні.
     Інтернет-магазин «Амурчик» має відмінний асортимент страпонів з системою Vac-U-Lock. Ми надаємо великий вибір як трусиків і фалоімітаторів до них окремо, так і варіанти трусиків вже з фалоімітатором в комплекті. Ви можете скористатися нашим пошуком і миттєво оформити замовлення онлайн або звернутися до наших консультантів за вказаною на сайті телефону. Ми з радістю допоможемо Вам з вибором!

Відгуки

Vac-U-Lock: зміна ролей в ліжку (1 відгуків)
22.05.2017
5 - Валя

Очень удобная система - толстый дилдо можно использовать при встречах с подругой, а тонкий с мужем. И оставаться при этом всеми любимой) Даже муж теперь совсем не ревнует. Трусики действительно удобны при занятиях любовью. Можно даже закрепить сразу два фаллоса. Очень оригинально, когда один белый, а второй черный. При этом чувствуешь себя настоящей актрисой эротического кино)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Валя.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)

Додати відгук про Vac-U-Lock: зміна ролей в ліжку, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка