Секс на природі: навіщо обговорювати? Робіть!

Про секс на природі писали, напевно, навіть новинні портали та форуми для мам. Будемо відверті - тема давно заїжджена. Вже тисячі разів написано про небезпеку укусів комах, страшні інфекції та злих поліцейських. А ми поговоримо про те, як перестати морочитися і нарешті зайнятися сексом на природі.
 
Правила сексу на природі такі ж, як і для сексу в приміщенні - безпека. Так чи так все однозначно? У кожної пари є свої рамки й межі, і що прийнятно для одних, може бути табу для інших. Але якщо ви вирішили зайнятися сексом на природі, значить, ви досить розкуті та незакомплексовані. Будемо танцювати від цього. Поїхали:

Красная Шапочка

Червона Шапочка та Сірий Вовк

В темному-темному лісі живе злий сірий вовк, який так і чекає, коли по стежці піде мила дівчинка в червоній шапочці, тут то він її хвать - і в кущі... Пограйте. Так ви зможете невимушено дослідити місцевість на предмет зайвих очей, досить збудитися і зловити хвилю азарту. Червона шапочка, гуляючи, може нести не пиріжки бабусі, а секс-іграшку з віддаленим управлінням в піхві або дупці. А "вовк" зможе підказувати їй куди йти, регулюючи силу вібрації. А щодо комах - ніхто не скасовував секс стоячи. Не обов'язково влаштовувати любовне ложе серед мурашника й обливатися репелентами. "Сірий вовк", чекаючи жертву в засідці, може доглянути зручний пеньок або повалене дерево. А вже якщо так хочеться прилягти - на деревах зазвичай набагато менше всякої живності, особливо, якщо кинути на гілку тільки що зняту футболку. Не морочтеся щодо простирадла, пледу і автомобільних килимків - кайфуйте тут і зараз.

Гуляй, очманіла імператриця

Багато хто бачив у фільмах або читали в середньовічних романах про ігри, які влаштовували дворяни в величезних паркових лабіринтах. Метикує? Секс-хованки в нічному парку, під рідкісним світлом ліхтарів. До речі, невеликий лайфхак - але ж один сексуальний акт можна розбити на кілька фрагментів. Не доводити один одного до оргазму, а переривати процес заради того, щоб через 2 хвилини знову «наздогнати» партнера. До речі, в цій справі непогано допоможе пролонгатор. Не піддавайтеся стереотипам і не бійтеся "попастися" поліції в нічному парку, у них досить роботи, щоб не звертати увагу на парочку закоханих.

Игрушки для секса на природеПерсиковий шнапс, горілка, апельсиновий і журавлинний сік

Впізнали? Саме він - секс на пляжі. Про проблему піску в плавках знають всі, вода брудна і мокра, вуаєристи підглядають. А тепер про приємне - під яскравим розсипом зірок і легким прохолодним бризом можна не просто займатися сексом, а гармонійно сплести романтику і пристрасть. Забудьте про банальне алкоголі та важку їжу - вони відволікають і притупляють відчуття. Тільки ви вдвох і довгий, солодкий петинг з більшою кількістю змазки. Не поспішайте отримати оргазм або швидше влізти на партнера. Насолоджуйтесь атмосферою і відчуттями. Це кращий момент, щоб дізнатися все фантазії один одного, розвіяти комплекси й табу.

Порядна львівська пані

Хто читав цю книгу, той підтвердить, що секс в громадському місці можливий і приносить неймовірну кількість драйву. О, скільки цінителів цього еротичного роману намагалися або відновили пригоди головної героїні з топографічною точністю. Скільки "пікантних затримань" справили львівські поліцейські у багатостраждального пам'ятника Франку. Інтригує, чи не так?

Але не варто забувати, що секс в громадському місці не повинен переступати здорові рамки. Сховатися в куточок, прикрити курткою оргазми від вібратора або мінет в густих кущах - не одне і теж, що "наїзниця" на лавочці посеред ботанічного саду. Не бійтеся невдачі під час сексу на природі. Нічого страшнішого, ніж лайливий грибник або комариний укус, вам не загрожує. А ніщо так не зближує з партнером, як маленький, але такий пікантний секрет.

Відгуки

Секс на природі: навіщо обговорювати? Робіть! (2 відгуків)
01.05.2018
5 - Александра

Обожаю секс на природе, даже больше чем в лифте!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Александра.
Мы разделяем Ваши интересы :-)
Надеемся, что наши советы будут Вам полезны и помогут получить еще больше удовольствия!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
24.04.2018
5 - Никита

Автору публикации респект и спасибо за советы ;)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Никита, спасибо за высокую оценку!
Но в нашем деле главное - чтобы не просто понравилась статья, а чтобы Вы непременно попробовали каждую из этих идей. А уж мы поможем как сможем! ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секс на природі: навіщо обговорювати? Робіть!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка