Оргазмічний сміх і сльози задоволення. Посміємося або поплачемо?

Довгоочікуване побачення або романтичний вечір з коханою людиною. Пікантне продовження в інтимних обставинх, де в повітрі вже щосили витають тонкі нотки майбутнього пристрасного сексу. Ви даєте волю своїм бажанням і піддаєтеся шаленому збудженню і божевільній пристрасті. Відбувається те, чого Ви так довго чекали - ось він, чуттєвий, проникливий, ніжний, а для когось божевільний, грубий та жорсткий секс! Еротична прелюдія, приємний та пристрасний процес, пікова точка насолоди, ось-ось оргазм і ... сльози, сміх, плач. Не очікували? А таке буває і вельми часто. Сміх та сльози під час оргазму - досить поширене явище, особливо, серед жінок. Чоловікам такі реакції на інтимний процес і оргазм також не чужі, але від особи чоловічої статі Ви їх зустрінете набагато рідше, ніж від жінки. Чим же так чоловіки зачіпають, засмучують, радують або ж яким чином задовольняють своїх жінок, що доводять їх до сліз або нестримного сміху після сексу? Розбираймося.

Сміх та сльози під час сексу - це нормально?

Плач, люба, плач від любовіВарто відразу звернути увагу на те, що реакції на будь-який процес у кожної людини відбуваються індивідуально. Що стосується оргазму і сексу в цілому, то деякі жінки та чоловіки висловлюють своє задоволення несамовитими криками, пристрасними стогонами, палким та активним диханням, нечленороздільними репліками, своєрідним муканням, гарчанням, муркотінням і навіть вигуком різних непристойностей, матюків і образ. Деякі ж вважають за краще стискати від задоволення частини тіла, демонструвати мертву хватку на ковдрі чи предметах, які трапляються в пориві пристрасті під руку, закривати або закочувати очі, кусати подушку і ... плакати. Так-так, саме плакати. Більш того, частіше під час оргазму зустрічаються не сльози, а сміх, причому нестримний і, як то кажуть, захлинаючись. А іноді Ви можете побачити і той, і той процес одночасно. Але лякатися не варто! Ці сльози далеко не від розчарування в розмірах вашого статевого органу, що не від образи та нездійснених надій на рахунок пристрасного сексу, не від жалю про сексуальний зв'язок з вами і навіть не від гіркоти відсутності оргазму. Аналогічна ситуація і зі сміхом. Ні в якому разі не подумайте, що дівчина сміється над вами, над вашими частинами тіла, емоціями, рухами, недосвідченістю або виразом обличчя під час оргазму. Якщо Ви не демонструєте їй в процесі сексу майстерну техніку багатої міміки, якої вас навчили на театральному факультеті, та не виймаєте з рукавів кольорові стрічки, а з-під подушки кроликів, не декламуєте їй стендап та не видаєте жарти один за одним, то вам нема чого боятися і переживати. В такому випадку, сміх і сльози під час сексу - це цілком нормальна реакція організму на задоволення. Частково ви можете навіть бути горді собою, адже довести свою супутницю до блаженного задоволення, яке прям розпирає Вашу жінку зсередини і провокує на нестримний сміх та щирі сльози насолоди, здатний не кожен. Чи нормально плакати й заливатися від реготу під час оргазму? - Абсолютно. Сміх та сльози під час оргазму - це прямий доказ того, що вашому партнерові було дуже добре і навіть більше. Немає більш достовірного показника оргазмічної насолоди, ніж ці два компоненти, які можуть проявлятися як окремо, так і в дуеті, в залежності від індивідуальних особливостей людини. 

В процесі ж самого сексу сміх також може бути присутнім. Ще не досягнувши оргазму, ваш партнер може хоч і не заливатися сміхом, але час від часу посміюватися. Але це теж зовсім не слід приймати на свій рахунок. Тут причин більше і вони досить прості.

Посміємося або поплачемо?По-перше, сміх під час статевого акту може бути наслідком особливо приємних, чуттєвих і яскравих відчуттів під час стимуляції ерогенних точок і зон. Ви все ще не дійшли до пікової точки оргазму, але вам вже дуже добре та приємно - одна з причин емоційного сплеску у людини. Взаємодія з чутливими інтимними точками може викликати таку незвичайну для деяких реакцію. По-друге, в процесі пестощів та сексу тіло стає більш чутливим до дотиків й перетворюється в, свого роду, суцільну ерогенну зону. Так що в разі дотику до будь-якої зони, а особливо це стосується низу живота, грудей, талії та внутрішньої поверхні стегон, ви можете легко викликати лоскіт, який не залишить Вашого партнера байдужим. В такій ситуації легкий сміх буде означати ні що інше, як реакцію на звичайний лоскіт. Просто уважно вивчіть всі ніжні ділянки тіла вашого партнера і враховуйте ці пізнання при наступних інтимних контактах. 

Справедливості заради слід зауважити, що потрібно все ж уміти розрізняти сміх і сльози задоволення від сліз болю та неконтрольованого істеричного сміху. Ясна річ, що в разі, коли вашому партнерові боляче, некомфортно і неприємно під час сексу, то слід звернути на це увагу і прислухатися до бажань коханої людини, а не приймати сльози за чисту монету блаженного задоволення. Переростає в істерику сміх, який триває вже протягом тривалого часу, теж повинен вас насторожити та змусити прийняти будь-які заспокійливі заходи або поміняти тактику в процесі інтимної дії. Головне і краще рішення в такій ситуації - прислухайтеся і відчувайте свого партнера! І тоді все буде чудово.

Що ж сприяє такій цікавій реакції?

Сміх задоволенняВсі ми прекрасно розуміємо, що секс - це не тільки фізична близькість, зворотно-поступальні рухи, навантаження на м'язи та виключно тілесний контакт. Важливий аспект в сексі відіграє й емоційна складова. Секс допомагає нам розслабитися та отримати необхідну емоційну розрядку. Сміх і сльози - найочевидніший доказ того, що ця емоційна розрядка вдалася на славу.

Така цікава реакція може відбуватися як у випадку тривалого утримання від сексу і накопичилася сексуальної енергії, так і від емоційної напруги, під час якого ви не могли достатнім чином виплеснути свої переживання та емоції назовні. Таким чином, в процесі фізичної близькості ви все ще накопичуєте все емоції всередині себе і при досягненні абсолютного розслаблення, задоволення та ейфорії, чи то пак оргазму, все, що накопичилося, нестримно виривається на волю. І відбувається це або у вигляді сліз, або за допомогою сміху. Тут вже у кожного свої особливості емоційного стану. Якщо провести більш зрозумілу паралель, то емоційний сплеск під час оргазму - це щось на кшталт тривалої поїздки, а ще краще польоту, якого ви так довго чекали. І ось настав момент, коли ви з усіма документами та речами нервово проходите всі паспортні контролі, переживаєте про свій багаж, про наявність паспорта, закордонного паспорта, візи, що діє і навіть про своїх сусідів по місцях, в надії, що ними виявляться не випили чоловіки з міцним, як витримане роками, а краще століттями вино, перегаром і не діти, кричущі та ридаючі протягом усього шляху. І ось ви, як нервовий клубок емоційної напруги, вдало проходите всі контролі, заходите на борт літака, сідайте біля вікна, бачите навколо себе адекватних сусідів, які моментально зайнялися читанням книги або зовсім заснули, розслабляєтеся і ловите такий неймовірний кайф і задоволення від релаксу, спокою та абсолютного розслаблення, що готові плакати й сміятися від щастя. Практично ідентичний стан вас наздоганяє і під час оргазму, коли ваше тіло повністю розслаблене, ваші думки абсолютно чисті, а голова не завантажена проблемами та переживаннями. У такі моменти існуєте тільки ви та ваша насолода. Чому б не посміятися або НЕ поплакати, якщо так хочеться і воно мимоволі рветься назовні? 

Стримуватися або випускати на волю?

Оргазм буває різнимЕмоції для того і дано людині, щоб їх висловлювати та з їх допомогою показувати свої почуття. Смійтеся і плачте на здоров'я скільки забажаєте! Не варто тримати такі щирі емоції та вираження почуттів в собі, а вже тим більше якщо це реакція на оргазм і "райська насолода". Сміх і сльози під час оргазму - це справа звична і нормальна, просто дана така реакція не всім представникам людства. Вважайте, що коли вас створювали, вам відсипали жменю емоційності трохи більше, ніж іншим. У цьому-то і полягає ваша родзинка. 

Питання тут в іншому: яка реакція партнера може бути на ваш сміх і сльози? Тут-то без розмов не обійдеться. Якщо ви обізнані, що володієте такою незвичайною реакцією на задоволення, то при першому близькому контакті з партнером вам краще сказати про це йому заздалегідь. Деяких людей, а особливо чоловіків, може зачепити безпричинний сміх або струмок неконтрольованих сліз. Цілком ймовірно, що молода людина прийме легкий смішок на свій рахунок або подумає, що було все настільки жахливо, що дама навіть не витримала і заплакала. Щоб запобігти непорозумінням, образи та сварки, і не втратити ту частку романтичності й пристрасної атмосфери, слід все ж сказати про цю особливість безпосередньо перед статевим актом. Після цього вже можете навіть посміятися і поплакати разом. Від задоволення, звичайно ж.

Якщо ж ви з партнером досить давно і знаєте один про одного все, аж до родимок на інтимних місцях, то в такому випадку збентеженню та образам місця немає. Ви обоє розумієте і знаєте про таку реакцію, а тому спокійно ставитеся до всіх проявів задоволення, будь то хоч заливистий сміх, хоч струмки сліз. А якщо ще й зійшлися зірки таким чином, що один партнер плаче під час оргазму, а другий є дакріфілом (про це ми згадували в попередній статті про дивні сексуальні фетиші), то це взагалі комбо та союз людей, створений воістину на небесах.

Стримуватися або випускати на волю? Без сумнівів - випускайте! Випускайте всі свої емоції та отримуйте від цього задоволення. Кайфуйте від оргазму, один від одного і від власних реакцій. Пам'ятайте, що сміх і сльози після сексу - це незаперечний факт оргазму і повноцінного розслаблення організму. Тому, якщо після сексу ви стали свідком подібної реакції, будьте впевнені, все пройшло чудово! Так що, нехай у вашій спальні вирують пристрасть та запаморочливий секс, процвітає любов, а також буде чути оргазмічний сміх і проливаються виключно сльози задоволення.

 

Відгуки

Оргазмічний сміх і сльози задоволення. Посміємося або поплачемо? (1 відгуків)
24.10.2019
5 - KillerQueen

Вот, надо будет своему парню показать єту статью, чтоб он не шугался от меня впеменами!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Оргазмічний сміх і сльози задоволення. Посміємося або поплачемо?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка