Огляд: вібратор Satisfyer Mono Flex

Широко відомий бренд Satisfyer - це популярний німецький виробник інтимних виробів, який може похвалитися далеко не тільки своїми інноваційними вакуумно-хвильовими стимуляторами для безконтактної стимуляції жіночого клітора, а й іншими крутими запатентованими фішками. Цей бренд бере до уваги всі побажання своїх користувачів по всьому світу і спеціалізується не тільки на кліторальній насолоді за допомогою вакуумних впливів, але і на стимуляції інших ерогенних зон, причому як жіночого, так і чоловічого тіла. Але зараз же поговоримо з Вами саме про жіночі ерогенні зони і способи їх стимуляції. Часом однієї лише кліторальної стимуляції буває мало для яскравого і вибухового оргазму, а деяким дамам вистачає і одних, але якісних кліторальних ласк. Жінкам, що відносяться до другого типу, чудово підійдуть всім відомі вакуумні стимулятори Satisfyer, різноманітність яких дозволить Вам вибрати те, що ідеально підійде саме для Вас і Ваших сексуальних потреб і анатомічних особливостей. Ті ж дами, яким кліторальної стимуляції замало для незабутніх емоцій і відчуттів, можуть скористатися крутими rabbit-вібраторами, здатними забезпечити подвійну вагінально-кліторальну насолоду. В даному випадку можемо надати Вашій увазі найсучасніший, неймовірно стильний і потужний смарт-вібратор Satisfyer Mono Flex, який зможе здійснити всі Ваші сексуальні бажання і довести до бажаної пікової стадії задоволення. Що ж із себе представляє Satisfyer Mono Flex?

Вібратор Satisfyer Mono Flex

Satisfyer Mono Flex

Satisfyer Mono Flex - це ідеальний rabbit-вібратор, який може претендувати на вищий бал за всіма критеріями оцінювання жіночого інтимного девайса. Дана модель вібратора-кролика відноситься до розряду смарт-іграшок, які можуть управлятися за допомогою смартфона і надавати Вам більше можливостей в спеціальному додатку. Mono Flex розроблений для істинного задоволення і виключно якісної і незабутньої стимуляції, причому абсолютно різних ерогенних зон одночасно. Завдяки своїй обтічній, правильній формі і двом робочим стовбурам вібратор здатний забезпечити Вам одночасну стимуляцію вагінальних ерогенних зон і ніжного клітора. Але і це ще не все. Неймовірна гнучкість, яка дозволить адаптуватися вібратору до унікальної анатомії і вигинів кожної жінки, а також широка, злегка вигнута, голівка іграшки подарують Вам не просто чуттєві ласки внутрішніх ерогенних зон, але і яскраву, інтенсивну стимуляцію важкодоступної і таємничої точки G. Таким чином, з Mono Flex Ви ризикуєте випробувати найкращу подвійну насолоду і найвибуховіший оргазм у своєму житті. В даному ж випадку, ризик повністю виправданий і він того вартий, безперечно. Ну а чим ще може порадувати жінок Mono Flex, дізнаєтеся детальніше далі. 

Особливості вібратора Satisfyer Mono Flex

Вібратор Satisfyer Mono Flex1. Форма і дизайн. Mono Flex володіє продуманою формою, що ідеально підходить для якісного і ефективного rabbit-вібратора. Іграшка, як і всі класичні вібратори-кролики, має два робочих стовбура, один з яких відповідає за стимуляцію вагінальних ерогенних зон, а другий - за зовнішні кліторальні ласки. Володіє вібратор і зручною рукояткою, за допомогою якої девайс легко утримувати в одній руці, при цьому комфортно натискати на кнопки і управляти навіть під час найінтенсивніших фрикцій і потужної стимуляції. Що ж стосується робочих ділянок вібратора, що безпосередньо беруть участь в інтимній стимуляції, то, як раніше було сказано, їх у Mono Flex два. Основний стовбур відрізняється своїм розміром і формою. Він великий, ідеально гладкий і злегка зігнутий. Саме цей стовбур призначений для якісної та інтенсивної стимуляції вагінальних ерогенних зон. Завдяки своїй широкій голівці, яка має невеликий вигин і володіє неймовірною гнучкістю, вібратор може дістати навіть до важкодоступної точки G і подарувати вам незабутні моменти чуттєвої стимуляції цієї таємничої зони. Обтічна ергономічна форма стовбура дозволить іграшці плавно і комфортно проникнути в піхву і зручно розміститися всередині, не доставляючи абсолютно ніякого дискомфорту. Гнучкий вібратор дуже легко і швидко адаптується до унікальної анатомії жінки і її індивідуальних вигинів і особливостей. Навіть тільки тому вібратор Mono Flex вже може вважатися одним з кращих представників rabbit-вібраторів для жінок. Клітор також не залишається осторонь і під час основної стимуляції пеститься за допомогою додаткового бічного відростка. Кліторальний стовбур представляє з себе невеликий відросток, розташований в бічній частині вібратора. Він розташовується на зоні статевих губ і клітора, чим виробляє потужну вібраційну стимуляцію зовнішніх ерогенних зон. Сам міні-стовбур має гладку поверхню і також володіє неймовірною гнучкістю, яка дозволяє зручно розташовувати його на кліторі для більш яскравих і точкових ласк. Таким чином, вібратор Mono Flex легко надасть кожній жінці потужну, ефектну і чуттєву вагінально-кліторальну стимуляцію, яка забезпечить вам одночасні ласки і точки G, і клітора. 

Головною особливістю Rabbit-вібратора Mono Flex є його неймовірна гнучкість, якою може похвалитися не кожна модель подібних інтимних девайсів. Ця ж іграшка володіє настільки чудовою гнучкістю, що вам доступні будь-які кути, нахили і витончені пози для стимуляції всіх ерогенних зон. З MonoFlex Ви зможете отримати справжній кайф від інтимних ласк і насолоджуватися не тільки задоволенням, але і повноцінним комфортом під час процесу. Даний вібратор подарує Вам якісну, комфортну і потужну точкову стимуляцію будь-якої чутливої точки.

Розміри: загальна довжина вібратора - 20 см,робоча довжина вагінальної частини - 11.4 см, діаметр вагінальної частини - 3.5 см.

2. Матеріал. Вібратор розроблений з високоякісного силікону, який не містить в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин. Матеріал повністю нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний. Силікон дуже приємний на дотик і володіє ніжною бархатистістю, яка робить контакт зі шкірою і слизовою більш ласкавим і приємним. Сам же матеріал також досить м'який і неймовірно гнучкий, що дозволяє зручно користуватися іграшкою і максимально насолоджуватися інтимною стимуляцією. 

Важливо! Стимуляція секс-іграшками, виготовленими з ніжного силікону, вимагає використання зволожуючих лубрикантів виключно на водній основі. Вібратор Mono Flex також сумісний тільки зі змазками на водній основі.

3. Водонепроникність. Вібратор володіє рівнем IPX7 захисту від води. Це означає, що секс-іграшка повністю водонепроникна і її можна брати з собою навіть у ванну або душ. При такому рівні водонепроникності Ви можете опускати вібратор під воду не більше, ніж на 1 метр і не на довше, ніж 30 хвилин. 

Вібратор Satisfyer Mono Flex4. Вібрація. Mono Flex - це вібратор, який володіє 2 потужними, але досить тихими моторами, які забезпечать вам інтенсивні потоки вібрації по всій іграшці. Два якісних і потужних мотора дозволяють вам отримувати максимально яскраві і чуттєві відчуття як в зоні вагінальних ерогенних зон, так і на ділянці клітора. Всього вібратор має 10 запрограмованих режимів і 3 рівня інтенсивності вібрації. Це ті функціональні можливості, якими володіє безпосередньо сама іграшка без будь-яких додаткових додатків або гаджетів. Але в разі, якщо Ви побажаєте володіти великою кількістю вібраційних малюнків і користуватися всіма можливими додатковими функціями, то можна завантажити спеціальний додаток Satisfyer Connect на свій смартфон і насолоджуватися масою крутих можливостей. 

5. Додаток Satisfyer Connect. Цей додаток - це відмінний додатковий бонус для користувачів Satisfyer, які вважають за краще брати від життя все, в тому числі всілякі фішки і функції своїх інтимних девайсів. Ця програма дозволить вам випробувати максимально яскраві, чуттєві і неповторні нові відчуття під час інтимної стимуляції, так як воно готове надати вам величезну кількість крутих функціональних можливостей. Знайти додаток Satisfyer Connect Ви можете у вільному доступі на майданчиках Apple App Store і Google Play. Він повністю безкоштовний, а тому його може завантажити будь-який користувач смартфона. Сумісний додаток з усіма смартфонами iOs і Android. Його необхідно завантажити на телефон, встановити і запустити. Завдяки простим підказкам в додатку Ви зможете досить легко і швидко створити свій профіль, після чого знайти і синхронізувати додаток з вібратором. Після синхронізації і підключення Вам будуть доступні додаткові функції, з якими можна приступати грати хоч в цю хвилину. 

Додаток Satisfyer ConnectЯкі додаткові можливості вам доступні з Satisfyer Connect?

  • Маса вібраційних шаблонів. Додаток Satisfyer Connect відразу надає вам 6 передбачених програм вібрації, якими Ви можете користуватися і самостійно їх регулювати або змінювати в процесі стимуляції і роботи. Крім 6 програм за замовчуванням Ви можете знайти і інші шаблони вібрації, які вже були створені кимось або ж створити власні вібраційні малюнки.
  • Створення власних малюнків вібрації. У реальному часі ви можете самостійно створювати режими і інтенсивності вібрації, водячи лише пальцем по екрану телефону. Створювати вібрацію можна як одночасно для вагінального і кліторального стовбурів, а можна окремо. Створені програми можна зберегти собі в профіль, або ж поділитися ними з друзями та іншими користувачами,  можна зовсім не зберігати і переходити відразу до творіння іншого шаблону.
  • Управління голосом. Голосова функція має на увазі управління звуками. Тобто, інтенсивність вібрації буде залежати від гучності і тону голосу або ж іншого фонового звуку і шуму. Чим голосніше ви будете говорити, кричати або стогнати, тим сильніше і інтенсивніше буде працювати іграшка. 
  • Синхронізація з музикою. Ця функція дозволяє використовувати вашу улюблену музику, яка зберігається у вас в телефоні або ж через Spotify. Додаток синхронізує вібрацію з плейлистом і дарує вам потужні вібраційні потоки в такт і ритм вашим улюбленим пісням. З додатком Satisfier Connect і вібратором MonoFlex Ви тепер зможете не тільки слухати музику, але і відчувати її всередині себе.
  • Передача управління своєму партнерові. Де б не знаходився Ваш партнер, він може в будь-яку хвилину дарувати вам яскраву насолоду, керуючи Вашим інтимним гаджетом і вибираючи вам особливі режими вібрації. Для цього у вашого партнера також має бути встановлений додаток на телефоні. У додатку Ви зможете спілкуватися з коханою людиною в чаті, здійснювати відеодзвінки і передавати один одному управління вібратором. Таким чином, Satisfyer Connect надасть вам і зручне дистанційне керування іграшкою.

6. Керування. Вібратор MonoFlex - це смарт-іграшка, яка може управлятися як за допомогою кнопок, так і завдяки спеціальному додатку на смартфоні. Що стосується першого варіанту, то вібратором можна легко і просто управляти кнопками. Кнопки для управління знаходяться на рукоятці Іграшки і надають вам можливість вмикати/вимикати девайс, а також перемикати режими і інтенсивності вібрації. Дистанційне ж управління здійснюється за допомогою телефону, на якому має бути встановлено додаток Satisfyer Connect, про який було сказано в попередньому пункті. Завдяки додатку іграшкою можете управляти дистанційно і Ви, і Ваш партнер, варто лише встановити Вам на телефони цей додаток і синхронізувати його з іграшкою. Управління телефоном дозволить вам насолоджуватися інтимним процесом з максимальним комфортом і зручністю. До того ж, за допомогою програми ви забудете про відстань, навіть якщо Ваш партнер знаходиться на іншому континенті. 

7. Живлення. Вібратор Mono Flex працює на перезаряджаємому літій-іонному акумуляторі. Зарядка відбувається за допомогою магнітного USB-кабелю, який входить в комплект. Як тільки ви приєднаєте магнітний кабель до індикаторів на іграшці, світлодіод почне блимати. Якщо світлодіод блимає, то це означає, що іграшка заряджається. Якщо світлодіод горить, не блимаючи, - це означає, що вібратор заряджений і його можна відключати від зарядки. Час зарядки становить приблизно 3.5 годин. На повному ж заряді вібратор зможе безперервно пропрацювати близько 50 хвилин. 

Упаковка Mono Flex Комплектація

В коробці Satisfyer Mono Flex Ви знайдете:

  • вібратор Satisfyer Mono Flex;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • керівництво по експлуатації.

Відгуки

Огляд: вібратор Satisfyer Mono Flex (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор Satisfyer Mono Flex, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка