Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?

Правильні новорічні подарункиОсь-ось настане новий 2023 рік, який, шалено віримо, принесе лише гарні новини, події та радість кожному. І щоб наступний рік став хоч трохи щасливішим, потрібно, як мінімум, почати його з приємних емоцій та, звичайно ж, новорічних подарунків. Не варто забувати радувати себе та своїх близьких, тим більше у такий час. Тому вибір подарунків до нового року - це чудовий спосіб відволіктися, зарядитися позитивними емоціями і прокласти хоч і таку маленьку, але все ж таки радісну стежку до нового року. Адже нікому не під силу забрати у нас свято!

Вічне питання: що подарувати?

Новий рік - не Новий рік, якщо Ви щороку не потрапляєте у цей святковий кругообіг покупок та новорічну метушню навколо подарунків для Ваших коханих, рідних та близьких. І якщо для Вас вже традиція - не знати, що подарувати і ламати голову над подарунком, то знайте, Ви такий не один. Нас дуже багато. Настільки багато, що доводиться складати списки та ідеї для подарунків, які дуже навіть приходять на допомогу, допомагають вирішити подарункову дилему та дозволяють вибрати найкращий подарунок для близької людини. Іноді, у таких чек листах Ви можете натрапити на дуже цікаві ідеї або на ті варіанти, про які навіть не замислювалися. Для цього ми тут. І зараз представимо Вам невеликий, але гарний список актуальних подарунків із секс шопу, які точно залишать приємне (можливо навіть оргазмічне) враження у кожного.

All you need is love…, ну і секс іграшки

На запитання "Смачні ласощі чи сексуальні радощі?" ми не роздумуючи відповімо – сексуальні радощі. Смачні подарунки - це те, що завжди добре, але швидко закінчується, не встигнете кліпнути очима і навіть розгорнути фантик. А ось пікантні подарунки із секс шопу - поза конкуренцією та поза часом. До того ж, сексуальний подарунок може бути доповнений різними солодощами або взагалі містити смачні інтимні доповнення, наприклад, оральні лубриканти з різними смаками, масажні олійки або гелі. Але для початку виберемо, що доповнюватимемо.

Вібратори на батарейках – хіт цієї зими

Ринок секс іграшок вже давно заполонили акумуляторні інтимні девайси, але життя вносить свої корективи та повертає в моду те, що вже, здавалося б, кануло в Лету. У ситуації, що склалася з відключеннями світла, секс іграшки на батарейках - це ідеальне рішення, яке дозволить Вам завжди бути задоволеною і зарядженою, в буквальному сенсі, на здійснення справ. Так-так, у хід пішли не лише гірлянди на батарейках, а й вібратори. І дуже навіть не дарма! Такі секс іграшки, за такого розкладу, поза конкуренцією, поза світлом і поза розкладом відключень. Відключення світла випадає на найкращі вечірні години, коли Ви можете розслабитися і не проти були б отримати свою дозу оргазму? Не проблема! Вібратор на батарейках готовий дарувати промені задоволення навіть у пітьмі, висвітлюючи Вам шлях до оргазму. На заздрість усім сусідам. А якщо ще й вібратор із функцією підігріву, то взагалі щасливе комбо.

Вібратори на батарейках - спонсор Вашого задоволення під час вимкнення світлаВакуумні стимулятори

Почнемо з відомого та улюбленого багатьма жінками бренду Satisfyer, який славиться своїми вакуумними стимуляторами на весь світ. І якщо Ви думаєте, що всі моделі вже давно перейшли на акумулятори, що перезаряджаються, то помиляєтеся. На щастя, на випадок відсутності електроенергії Satisfyer вирішив не залишати жінок не лише без світла, а й без задоволення, тому залишив парочку класичних моделей на батарейках. Тож навіть у пітьмі Ви не залишитеся без кліторального оргазму. Такими крутими та актуальними на сьогоднішній день виступають Satisfyer Number One і Satisfyer Number Two. Обидві моделі працюють на батарейках ААА, мають у запасі по 11 режимів роботи, розроблені у стильному дизайні та здатні доводити до яскравих оргазмів. Хіба не найкращий подарунок для жінки?

Але не Сатисфаєром єдиним можна вистелити собі доріжку до оргазму. Такий бренд як Romp також може запропонувати Вам свої батарейно-вакуумні послуги та підкинути на розгляд і такий стимулятор, як Romp Switch. Ця секс іграшка не менш зручна і тим більше не менш потужна і крута. Безконтактна стимуляція за технологією Pleasure Air, 6 режимів всмоктування, приємний матеріал, зручна форма та неймовірна насолода – цих якостей вже цілком достатньо, щоб називатися гарним подарунком.

Rabbit-вібратори

Rabbit-вібратори – це майже як різдвяні кролики, але тільки краще. Ці секс кролики здатні на одночасну вагінально-кліторальну стимуляцію, чим похвалитися можуть далеко не всі. А головний плюс у тому, що чого-чого, а вібраторів на батарейках стільки, скільки снігу в сніговий зимовий день. Тут очі можуть розбігатися в різні боки, але наше завдання - зібрати їх в купку і звузити коло вибору до кращих представників батарейних моделей.

Вакуумні стимулятори на батарейкахВібратор з вакуумним стимулятором Pretty Love Willow

Цей вібратор виявився на початку не просто так - він поєднує функцію вібрації з вакуумним ефектом, а тому плавно переходить з категорії вакуумних стимуляторів у rabbit-вібратори. Секс іграшка має 2 робочі стовбури, з яких вагінальний оснащений 7 режимами вібрації, а кліторальний - 4 режимами вакуумного всмоктування. Працює вібратор на 2 батареях ААА.

Вібратор Pretty Love Christ

Секс іграшка має класичну форму rabbit-вібраторів із двома робочими стовбурами для одночасної стимуляції вагінальних ерогенних зон та клітора. Основний вагінальний стовбур має ребристу голівку, на якій розташовано безліч пухирців для яскравіших відчуттів, а кліторальний відросток зроблений з двома гнучкими вушками, які трепетно і активно пестять клітор. Вібратор пропонує Вам 7 режимів вібрації та 3 режими ефекту лоскотання ребристої голівки. Працює на 2 батарейках ААА.

Вібратор Pretty Love Brighty

Вібратор, який має злегка вигнутий вагінальний стовбур для спрямованої стимуляції точки G і рівний гнучкий відросток для вібраційних пестощів клітора. Два потужні мотори і 30 варіацій вібрації точно зможуть Вас порадувати і наблизити момент оргазму. Працює на 2 батарейках ААА.

Кліторальні вібратори 

Вібратор SugarBoo Bunnie Boo

Милий вібраційний кролик для клітора, який не боїться води і може забезпечити сильними потоками вібрації. Невеликий вібратор має велику потужність і може надати на вибір 10 швидкостей вібрації. Легко поміщається у сумці, не займає багато місця та має оригінальну форму. Працює на 1 батарейці АА.

Rabbit-вібратори - відмінний подарунокСимулятор орального сексу для жінок Pretty Love Claude

Вібратор, який охоплює всю зону клітора та статевих губ, від чого дарує спрямовану стимуляцію завдяки рельєфній поверхні та спеціальним шипам та горбикам на робочій частині. Широка робоча зона з ребристою поверхнею зручно розташовується на інтимній зоні, а силікон, з якого виготовлений вібратор, комфортно та приємно контактує зі шкірою. Оснащений 30 різноманітними режимами вібрації та працює на 2 батарейках ААА.

Кліторальні вібратори  ROCKS-OFF

Більшість кліторальних вібраторів від бренду Rocks-Off – це компактні, стильні та, головне, батарейні секс іграшки, які вражають Вас як своєю роботою, так і милим, стильним дизайном. Вібратори-палички відмінно поміщаються в жіночу сумочку і не привертають зайвої уваги, а тому ними можна скористатися будь-якої зручної миті. Вони можуть запропонувати серію різних режимів вібрації і працюють, в основному, на батарейках ААА.

Кліторальний вібратор Fun Factory Volita Slim Vibrator

Ніжний та милий кліторальний вібратор, який трепетно і чуттєво пестить клітор своїми гнучкими гладкими пелюстками. Потужний мотор, 1 режим вібрації, досить тиха робота і ніжний шовковистий силікон перетворять Вашу кліторальну стимуляцію на незабутнє проведення часу. Працює на 1 батарейці АА.

Акумуляторні секс іграшки - тренд на віки

Новорічний кліторальний кроликХоч мода і циклічна, хоч часи та обставини повертають нас до батарейних вібраторів, які на даний момент дуже зручні та актуальні, але акумуляторні секс іграшки – це все ж таки величезний технологічний крок вперед і тренд на віки. А також завжди ідеальний подарунок для коханої людини або друга/подруги. До того ж, якщо у Вас є графік відключень світла і Ви знаєте, в який момент Ви поглинетеся в темряву, то завжди можна заздалегідь зарядити свій інтимний девайс або встигнути поставити його на зарядку під час щасливої світлої годинки. У більшості випадків для повного заряду секс іграшкам вистачає близько години, а тому без задоволення ніхто не залишиться.

Кліторальний вібратор Lovense Exomoon

Жіноча червона помада з сюрпризом або, якщо капнути глибше, потужний кліторальний вібратор, який не викликає жодних сумнівів і питань. Оригінальний дизайн дозволить жінці носити цю вібраційну помадку в косметичці з собою куди завгодно та насолоджуватися оргазмічними відчуттями будь-якої зручної хвилини. Це смарт-вібратор, який може дистанційно керуватися смартфоном. Додаток відкриє Вам круті можливості, починаючи від вибору улюбленого режиму вібрації серед багатьох варіантів, і закінчуючи синхронізацією вібрації з музикою. При повному заряді вібратор може працювати до 177 хвилин. Це має вистачити до наступного запланованого відключення світла.

Універсальний вібромасажер Magic Motion Magic Zenith

Кліторальні вібратори Rocks-OffВібратор, він же масажер, який є універсальною секс іграшкою як для жінок, так і для чоловіків. Вібромасажер може надати Вам розслаблюючий масаж спини, шиї, попереку, здатний зняти напругу з м'язів, розслабити Вас після важкого дня, а також подарувати чуттєву стимуляцію зовнішніх ерогенних зон: клітора, мошонки, статевого члена, сосків. Оснащений вібратор 5 потужними режимами вібрації, кожен з яких має 4 рівні швидкості. Це смарт іграшка, а тому керування може здійснюватися через смартфон. Час роботи на повному заряді – 2 години.

Вібратор We-Vibe Nova 2

Оригінальний rabbit-вібратор, який здатний подарувати Вам і якісний спрямований масаж точки G, і чуттєву стимуляцію піхвових ерогенних зон, і трепетні пестощі клітора. І все це – одночасно. Цікавий дизайн, 2 незалежні мотори, 10 вбудованих режимів вібрації, можливість підключення до смартфону через безкоштовний додаток та 120 хвилин роботи на повному заряді – здається це те, що потрібно для щастя.

Вібратор Shunga Miyo

Новинка цього року – вібратори від бренду Shunga, які до цього були відомі завдяки своїй якісній інтимній косметиці. Один з таких вібраторів – це Shunga Miyo, який надасть Вам подвійну стимуляцію. U-подібна форма з двома робочими стовбурами забезпечить Вас одночасною вагінально-кліторальною стимуляцією, а потужні 2 мотори - вібраційними пестощами. Вібратор оснащений 10 режимами вібрації із 5 рівнями інтенсивності.

Симулятор орального сексу для жінок Satisfyer Penguin

Ну і куди ж без класики вакуумних стимуляторів та величезного кохання багатьох жінок всього світу – пінгвіна Satisfyer Penguin. Цей вакуумний стимулятор запав у душу і залишився в серцях у багатьох, хто випробовував його потужну роботу, що вже говорити про спогади про яскраві оргазми, які приносив і все ще справно приносить цей сильний пінгвін жінкам. Про цей пінгвін знають усі, навіть ті, хто ніколи не користувався вакуумниками. Ну а якщо у Вас або Вашої дівчини/подруги все ще його немає, то Новий рік - чудовий привід виправити це сумне непорозуміння. Подарувавши вібратор Satisfyer Penguin, Ви даруєте не лише милого екстравагантного вихованця, але й незабутні моменти кліторальної стимуляції. 11 режимів вакуумної стимуляції, потужний мотор, оригінальний дизайн, водонепроникний корпус та майже 2 години роботи – Ви повинні це відчути на собі. Ніхто не буде проти новорічного пінгвіна.

Не дамо грінчам вкрасти наше РіздвоА як щодо подарунків чоловікам?

Про чоловіків ми теж не забули та підготували найкращі варіанти для різного виду інтимної стимуляції.

Мастурбатор з поштовхами Svakom Sam Neo

Даний мастурбатор - це не просто штучна вагіна для приємних емоцій, це справжнісінька секс машина для отримання найяскравіших і незабутніх відчуттів. Мастурбатор оснащений не тільки м'яким внутрішнім каналом, але й подвійним ефектом від вібрації та вакууму. У секс іграшці передбачено 5 комбінованих режимів, у яких вібрація поєднується з вакуумом. До того ж це смарт іграшка, яка синхронізується зі смартфоном і може надати Вам ще більше функціональних можливостей. Час роботи – 1 год.

Вібромасажер для члена Lovense Gush

Вібраційна секс іграшка для чоловіків, призначена для якісного масажу голівки та стовбура пеніса. Вам не доведеться нічого робити, адже цей вібромасажер зробить все за Вас сам. Просто звільніть руки та насолоджуйтесь процесом. Вібромасажер є смарт іграшкою, тому через програму Ви зможете дистанційно керувати вібратором, а також розважатися з масою запропонованих режимів і можливостей. Повний заряд дозволяє насолоджуватися стимуляцією протягом 115 хвилин.

Не будьте як КевінВіброкільце Satisfyer Signet Ring Vibrator

Це чоловіче ерекційне кільце для підтримки стійкої ерекції та продовження статевого акту. Крім тривалого сексу, віброкільце принесе і вібраційну насолоду як чоловікові, так і жінці. Кілечко оснащене додатковою круглою ділянкою, яка призначена для стимуляції клітора жінки під час сексу. Таким чином, задоволення отримують обидва партнери, а це, як мінімум, вже чудова нагода подарувати цю секс іграшку своїй коханій людині. Ерекційне віброкільце має 10 вбудованих режимів вібрації, а також масу крутих функцій у спеціальному додатку, завдяки якому Ви зможете керувати кільцем смартфоном.

Увійдіть у Новий рік не лише з крутими подарунками, а й із почуттям сексуального задоволення!

Відгуки

Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка