Фігінг: імбирне задоволення або пекучі тортури?

Фігінг або чому ви більше не зможете їсти імбирЧи любите Ви імбир настільки, наскільки люблять його шанувальники фігінга? І якщо Ви не знаєте, що відповісти, так як слово “фігінг” Вам, швидше за все, не знайоме і не викликає якихось певних емоцій і почуттів, то про таку диво-рослину, як імбир, Ви чули вже точно. Як пов'язані ці поняття, запитаєте Ви? Потягнемо ще трохи інтригу, адже такі пікантні козирі розкривати відразу - зовсім не цікаво. Але відкриємо злегка завісу цієї інтригуючої сексуальної таємниці і натякнемо. Фігінг - це досить незвичайна сексуальна практика, а імбир - це головна її складова, без якої це пікантне дійство просто неможливе. Натяк досить зрозумілий, чи не так… І поки Ваша фантазія не розігралася до всепоглинаючих масштабів, ми поспішимо зірвати завісу і розповісти Вам про імбир зовсім з іншого боку. Так би мовити, темна сторона імбиру або його кримінальне минуле. А минуле його вже дуже цікаве, так як саме з минулих століть ця імбирна практика і прийшла в наші спальні. Після такої інформації Ваше життя більше не стане колишнім. І чи варто говорити, що після відкриття для себе поняття “фігінг” Ви не зможете спокійно дивитися на імбир або вживати його в їжу. Повірте, це Вам не імбирне печиво пекти…

Що таке фігінг і при чому тут імбир?

А зараз настав час розкласти все по поличках. Не все те фалос, що довгастої форми? На любителів фігінга це, здається, не поширюється, так як вони то якраз і піддаються спокусі засунути в себе щось таке. І під чимось таким собі в даному випадку виступає корінь імбиру. Так-так, саме того цілющої, корисної і одночасно специфічної рослини, яка багатьом відома своїм характерним ароматом і гострим смаком. Багато людей п'ють чай з імбиром і додають його в різні страви, деякі використовують його для певного лікування або профілактики хвороб, а інші… займаються з імбиром сексом і засовують його собі в анус. Ось це поворот, так? Але все так і є насправді. 

Фігінг - це сексуальна практика, під час якої в анус (рідше в піхву або уретру) поміщається очищений корінь імбиру. Для чого це робиться і чому саме імбир? Цьому теж є пояснення. Масло і сік очищеного сирого імбиру проникають в слизову оболонку і збуджують рецептори, викликаючи печіння, поколювання і яскраво виражений зігріваючий ефект. Розміщення імбира в анусі, воно ж фігінг - це своєрідна додаткова стимуляція під час сексу, інтимної стимуляції або прелюдії, яка швидше доводить людину до пристрасного оргазмічного фіналу. Такий витончений метод сприяє отриманню більш яскравих, гострих і нових відчуттів, які можуть або розпалити пристрасть і сексуальне бажання ще більше, або ж принести дискомфорт, сильне печіння і біль. В даному випадку все залежить виключно від індивідуального сприйняття і рівня чутливості людини, який збирається випробувати імбирні секс-ласощі на собі і в собі. 

Про те, що таке фіггінг ми дізналися. Але ось як це правильно провернути?

Пекучий імбир - ваш анальний поводир 

Творчий процесЯкщо Ви думаєте, що купити в магазині імбир, сполоснути його у воді і помістити прямо в жерло анала - це і є весь фігінг, то сміємо Вас розчарувати. У цій інтимній справі доведеться застосувати більше зусиль, терпіння і вміння працювати руками. Всунув, вийняв і пішов - це тільки в анекдотах буває, а тут справа інтимна, тому вимагає більш серйозної підготовки. По-перше, Вам знадобиться якісний, свіжий і бажано великий корінь імбиру. Він обов'язково повинен бути цілим і без будь-яких розрізів і пошкоджень. При будь-якому надрізі корінь втрачає імбирне масло, воно випаровується або висихає. Ефект від такого продукту буде вже не таким яскравим, яким Ви собі його уявляли. По-друге, Вам потрібно випиляти і вирізати правильну форму. Тут-то Вам знадобляться зручний ніж і придбаний свіжий імбир. І ось, коли тато Карло обзавівся всіма необхідними інструментами, можна приступати до вирізання свого імбирного творіння. Корінь імбиру покритий жорсткою кіркою, від якої і слід позбутися, так як пекуче масло не просочується крізь таку хорошу броню. Зрізаємо скоринку і надаємо кореню правильної ергономічної форми і необхідний оптимальний розмір. Простіше кажучи, Ви вирізаєте власну анальну пробку, яка повинна плавно, легко і невимушено проникнути в анус і комфортно розташуватися всередині. Кінчик імбиру повинен бути більш вузьким і заокругленим, стовбур може бути злегка ширше і об'ємніше, а підстава має бути широкою і великою, щоб не виловлювати імбирного туриста в Ваших анальних просторах. Основа повинна нагадувати повноцінну рукоятку, яка відрізняється за розмірами від основного стовбура і відокремлена від нього будь-якої виїмкою. І, головне, імбирна пробка повинна бути ідеально гладка і вичищена від скоринки. Якщо все готово, то вважайте, що фігінг вже не за горами. Після створення великого імбирного стимулятора необхідно обов'язково ретельно вимити руки, інакше, якщо масло імбиру потрапить в очі Вам або Вашому партнерові, то Ви зіткнетеся з куди більш пекучими БДСМ-забавами, ніж палаючий імбирний анус. Зробив імбирну справу, гуляй до умивальника сміливо.

Тато Карло. Початок.

Як фігінг пов'язаний з БДСМ і кіньми? 

Дивне питання, чи не так? І якщо зв'язок фігінга з БДСМом ще більш менш зрозумілий, то при чому тут коні? Але про все по порядку.

Немає ануса - немає фігінгаЯкщо занадто не заглиблюватися в історію, то в двох словах можна сказати, що фігінг прийшов до нас з далекого минулого. Раніше така пекуча практика використовувалася в якості тілесного покарання за непослух і проступки. Зараз же, в наш час, фігінг практикується в БДСМ на добровільній основі. До того ж, ефект від пекучого імбиру буде куди сильніше і ефектніше, якщо при цьому бити і шльопати партнера стеком, флогером, батогом або хоча б просто долонею по сідницях. Порка - це прекрасна БДСМ забава, яка підсилює ефект фігінга, так як в очікуванні ляпаса і під час нього м'язи ануса стискаються і ще більш щільно охоплюють і стикаються з імбиром. Удар за ударом сприяє гострому палінню, яке буде прогресувати і тривати, поки партнер повністю не розслабиться. До слова, ефект імбирного печіння триває близько 15-30 хвилин, після чого зникає.

Бажаєте гострих відчуттів, незабутніх нових вражень і почуття влади і домінування над чиїмось тілом? Тоді імбир Вам в руки. Так би мовити, розвага для бідних. Чого тільки не засунеш в себе заради гострих відчуттів і екстремальних забав… Заради справедливості варто сказати, що такі імбирні ігри не несуть якоїсь серйозної шкоди організму і здоров'ю людини, але реакції можуть бути різними. Якщо у Вас алергія на імбир, то про такі практики і зовсім слід забути. Але навіть, якщо алергії і немає, то ризикувати, все ж, не варто. У сучасному світі для додаткової стимуляції, гострих відчуттів і екстравагантних БДСМ забав винайдено безліч найрізноманітніших іграшок, девайсів і інтимних засобів. Навіщо вирізати собі імбирну заглушку, марати руки і псувати продукт, якщо можна купити готову анальну пробку з безпечного матеріалу, яка гарантовано не зламається і не зіпсується при проникненні і під час використання. Зі спеціальною секс-іграшкою, розробленою з усіма анатомічними особливостями і нешкідливим для здоров'я матеріалом, Ви отримаєте і бажані відчуття, і комфортну анальну стимуляцію, та й із задоволенням вип'єте чай з імбиром. Гострих же відчуттів Ви зможете досягти за допомогою використання збуджуючих і стимулюючих засобів. З року в рік на ринку інтимних товарів з'являється все більше і більше різних кремів, гелів, лубрикантів і спреїв, які містять в своїх складах величезну кількість самих екстравагантних масел, афродизіаків та інших компонентів, які здатні подарувати Вам небувалі відчуття не гірше імбирного печіння. Так що, фігінг - це, звичайно, цікаво і захоплююче на перший погляд, але, все ж, краще вдаватися до більш безпечних методів і способів отримання задоволення, тим більше альтернатива такій незвичайній забаві є і дуже багато. 

Ах так, про коней. Невеликий цікавий факт про кінський фігінг. Фігінг - це далеко не тільки людська забава, адже торкнувся цей процес і коней. Відмінність лише в тому, що люди добровільно погоджуються на такі БДСМ практики заради додаткових гострих відчуттів під час сексу, а ось у коней особливо вибору і не було. Ще у вікторіанську епоху хитрі власники і продавці коней вдавалися до таких жорстоких методів, щоб підбадьорити і розгальмувати коня перед продажем. Щоб вигідно і швидко продати свого вірного коня, який був хворий, слабкий, старий або просто не відрізнявся особливою енергією і життєвими силами, йому засовували імбир в анус. Через невелику кількість часу кінь вже був сповнений сил, енергії і готовності стрибати, бігати і скакати. Імбир діяв на коней подібним чином, що і на людей, а тому тварини відчували неймовірне печіння в анусі, а тому тримали високо хвіст і проявляли максимальну активність і буйство вдачі. Хитро, чи не так? І якщо раніше це робилося тільки з тваринами і з примусу, то зараз жінки і чоловіки цілком можуть пропонувати один одному такі екстравагантні забави за власним бажанням. О часи, о звичаї…

З'їсти чи не з'їсти, ось у чому питання…

Пригоди імбиру

Тепер Ви обізнані про те, що таке фігінг і можете сміливо хвалитися цими знаннями перед знайомими або навіть, можливо, практикувати це на собі і на своєму партнері. Фігінг і анальні ігри з імбиром не несуть особливої шкоди здоров'ю людини, але, все ж, заради власної безпеки наполягаємо на використанні більш традиційних і менш небезпечних альтернатив, таких як анальні пробки і збуджуючі інтимні засоби з ефектом вібрації, зігрівання або охолодження. Повірте, від спеціально розроблених і призначених для ефектної анальної стимуляції секс-іграшок і стимулюючих кремів, гелів і лубрикантів Ви отримаєте враження і бажаний результат не гірше, ніж від звичайного імбиру, а то і в рази краще. А імбир... А імбир краще використовувати за його прямим призначенням. Як на рахунок смачної страви з пікантним імбиром або класичного імбирного чаю? Але тепер, знаючи про імбир трохи більше, ніж слід було, Ви зможете з посмішкою спостерігати в магазині за тими, хто ретельно вибирає собі імбир.

Відгуки

Фігінг: імбирне задоволення або пекучі тортури? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Фігінг: імбирне задоволення або пекучі тортури?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка