Міжнародний день жіночого оргазму

    Оргазм - це приємне завершення і без того дуже збуджує процесу. Секс завжди більш чуттєвий, якщо закінчується яскравими відчуттями.
 
    Багато дівчат відчувають неповторне задоволення під час оргазму. До того ж вони можуть отримувати його в різних ерогенних точках і кілька разів поспіль. Дивовижний жіночий організм дозволяє випробувати море задоволення від інтимного і всіма улюбленого процесу. Але не всім відомо, що в честь жіночого оргазму навіть існує окреме свято.
 
    Міжнародний день жіночого оргазму - дата в календарі, присвячена всім представницям прекрасної статі, які хоч раз відчули всі принади статевого акту.

    Як заснований день оргазму?

    Свято з'явилося в Бразилії в 2006 році. Його засновником є Аріматеіо Дантаса - мер міста Есперантіни. Він придумав його в честь своєї дружини. Бразилець, таким чином, хотів вибачитися перед нею за те, що мало уваги приділяв в ліжку. 
 
    Спочатку був прийнятий закон, що всі жителі міста повинні довести до оргазму своїх дружин щомісяця 9-го числа. Але потім свято вирішили вивести на міжнародний рівень і придумали дату 8-е серпня. Жінки підтримали ідею і Міжнародний день жіночого оргазму швидко набрав популярності. Його почали відзначати в Іспанії, Мексиці, Аргентині, Перу та Америці. Зараз ідея розійшлася по всьому світу і такий незвичайний свято відзначають у багатьох країнах.
 
    Цей день обов'язково є запорукою хороших і міцних відносин. Приємно має бути не тільки дівчатам, але і кожному чоловікові у той момент, коли він доводить свою обраницю до оргазму. Секс в цю знаменну дату багато пар у всьому світі роблять особливим і більш пристрасним.

     Чим побалувати дівчину у свято?

    Для чоловіка, щоб привітати свою дівчину або дружину з Міжнародним днем жіночого оргазму, не потрібно довго роздумувати щодо подарунка і привітання. Досить трохи більше постаратися в ліжку, ніж зазвичай і ця дата стане для партнерів однієї з улюблених, коли вони максимально насолоджуються один одним. Для любителів здивувати свою обраницю існує безліч секс-іграшок, які стануть відмінним подарунком.
    Хорошим подарунком дівчині будуть різні вібратори та фалоімітатори будь-яких форм, розмірів і призначення. Можна також підібрати секс-іграшку, спираючись на її смак: для клітора, сосків, анального отвору або навіть іграшки БДСМ. Не обов'язково вибирати виріб, яким буде користуватися виключно дівчина. Існує безліч варіантів, які стануть відмінним доповненням в сексі та сподобаються обом партнерам.
 
    Бажаємо, щоб кожен Ваш секс закінчувався яскравим оргазмом! Наш інтернет-магазин надає великий асортимент товарів, щоб досягти цього. 
 

Відгуки

Міжнародний день жіночого оргазму (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Міжнародний день жіночого оргазму, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка