Переваги анального сексу

     Анальний секс  можна вважати наступною сходинкою в інтимі як пари, так і окремо людини. В анальному проході знаходиться досить багато нервових закінчень, завдяки яким можна досягти неймовірного інтимного задоволення. Анальний секс настільки ж безпечний, як і секс звичайний, проте має свої нюанси, які слід враховувати, якщо ви хочете спробувати цей вид інтимної близькості.

      Чоловікові анальна стимуляція може доставити ні з чим не порівнянне задоволення, так як масаж простати вважається одним з найприємніших інтимних моментів для чоловіка. Для цього існує безліч самих різних інтимних іграшок, призначених стимулювати простату і анальний прохід. Анальний секс для жінки може спочатку здатися чимось неприродним або болючим, однак при правильній підготовці від цього можна отримати тільки приємні відчуття.
 
     Анальний секс не тільки дарує задоволення, а й зміцнює анальні м'язи, допомагає краще контролювати їх, а також зміцнює тіло. При анальному сексі дівчині не потрібно думати, як не завагітнити, а також не будуть перешкодою місячні. Анальний секс запобігає появі деяких хвороб, особливо, у чоловіків (наприклад, простатит).
 
     Як отримати задоволення від анального сексу
 
     Насамперед, важливо знати, що анальним шляхом також можна передати інфекцію, як при звичайному сексі, тому все одно важливо оберігатися. Другий момент - в анальному проході немає природнього зволоження, тому обов'язково треба користуватися якісним лубрікантом. Якщо Ви використовуєте латексний виріб, то засіб треба вибрати на водній основі, так як від силіконових і масляних лубрикантів такий виріб стоншується, руйнується і рветься.
 
     Важливо при першому анальному сексі діяти обережно, щоб не отримати тріщин на анальних стінках. М'язи потрібно розтягувати акуратно і заздалегідь, для цього спочатку можна скористатися пальцями. При анальному сексі не варто занадто глибоко проникати в анус, тому що чим глибше, тим чутливість людини нижче.
 
      Анальний секс - це яскраве і абсолютно нове задоволення для обох партнерів в парі. Він дозволяє експериментувати один з одним, відчувати один одного як вперше. Тому це, безсумнівно, додасть новизни вражень в парі і поліпшить їх інтимне життя, якщо воно стає нудним та одноманітним. Важливо пам'ятати, що анальний секс також подарує задоволення, яке не гірше за яскравістю з сексом звичайним. При виконанні всіх пересторог, анальний секс стане чимось, що гарантовано сподобається обом партнерам. 
 
     Анальний секс дозволяє також вибирати і пробувати безліч поз - це буде абсолютно нове поле для Вашої уяви. Попередньо можна скористатися анальною іграшкою, яка не тільки розтягне анус і підготує партнера до анального сексу, але і налаштує пару на такий вид інтимної близькості. Анальні іграшки розроблені з урахуванням анатомії людини, з гіпоалергенних матеріалів і стануть приємним доповненням до анального сексу і для нього, і для неї.

 

Відгуки

Переваги анального сексу (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Евгения

Анальный секс,это действительно определенная ступень в отношениях.Для женщины,это показатель доверия к мужчине,лично из своего опыта говорю.Важно,чтобы оба партнера этого хотели,чтобы это было, не вынужденной мерой,со стороны одного из партнеров.По яркости ощущений,анальный секс,в разы превосходит вагинальный, и для женщины и для мужчины.

Відгук був корисним? Так (9) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Евгения.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)

Додати відгук про Переваги анального сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка